fbpx

Edicioni i 10-të i TIFF ODA në Tetovë vjen me program të pasur dhe plot energji

Festivali Ndërkombëtar i Filmit në Tetovë – këtë vit vjen me shumë energji, staf, vullnetarë të palodhshëm,me një program të pasur, me risi dhe filma të ndryshëm. Qëllimi i këtij festivali është qasja e të gjithë artistëve të filmave në mënyrë që të rrisë ndërgjegjësimin e qytetarëve, shkëmbimin e ideve dhe prezantimi i veprave kulturore, transmeton Portalb.mk.

Hapja e festivalit bëhet këtë të shtune dhe do të zgjasë deri më tre shtator. Me lokacion te Pallati I Kulturës.

This slideshow requires JavaScript.

Filmat do të konkurojnë në disa kategori:

  • Cine Balkan Panorama (për filmat që janë të prodhuar në regjionin e Ballkanit)
  • Cine Europian Panorama (për filmat që janë të prodhuar në regjionin e Evropës)
  • Cine Retro Panorama(filmat Retro)
  • Cine Children Panorama (filmi për fëmijë)
  • Special Screening
  • Filmi fantastik
  • Filmi dokumentar me metrazhë të shkurtër
  • Film i animuar me metrazhë të shkurtër
  • Film nga studentët me metrazhë të shkurtër

Për më shumë informata rreth festivalit, mund të klikoni në linkun në vazhdim: https://www.tiffoda.mk/

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button