fbpx

Si të krijoni kovid-certifikatë CommonPass në Maqedoninë e Veriut (VIDEO)

Autoritetet shëndetësore në Maqedoninë e Veriut kanë publikuar video ku shpjegohet hap pas hapi krijimi i certifikatës CommonPass, certifikatë digjitale për Covid-19.

Certifikata në fjalë, që jepet në Maqedoninë e Veriut aktualisht përdoret nga SHBA dhe Kanada, ndërkaq Ministria e Shëndetësisë po punon për integrim të certifikatës digjitale që do të jetë e vlefshme edhe për vendet e Bashkimit Evropian.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button