fbpx

RMV, turistët serbë shfrytëzuan 84.000 kartela për taksën rrugore pa pagesë

Rreth 84.000 kartela elektronike pa pagesë për taksën rrugore janë shfrytëzuar nga turistët serbë që kalonin nëpër vend rrugës për në Greqi. Vlera e tyre ishte rreth 1.2 milion denarë, transmeton Portalb.mk.

Më 15 gusht ishte jubileu dy mujor, kur në kalimin kufitar Tabanoc turistët serbë filluan të merrnin M smart-kartela falas për të kaluar pikat pagesore në të gjithë vendin tonë përgjatë Korridorit 10, si falënderim për vaksinat falas të ofruara dhe vaksinimin e qytetarëve tanë në Serbi.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button