Shiu meteorik “Perseid” i vështruar nga Stobi (FOTO)

Vendi antik Stobi është një nga vendet më të mira në vend për të fotografuar shiun meteorik “Perseidi”. Fotoreporteri i Meta.mk u përpoq të kapte ndjenjën e të vështruarit të këtij fenomeni astronomik nga vendi ku para më shumë se një mijë vite e gjysmë kanë aktivisht kanë jetuar njerëzit, njofton Portalb.mk

Shiu meteorik “Perseid” arriti kulmin në natën e kaluar, midis 11 dhe 12 gushtit, dhe i njëjti mund të shihet edhe nga 14 korriku deri më 24 gusht.

This slideshow requires JavaScript.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button