fbpx

Çdo ditë dhjetë orë ekspozitë e hapur për të gjithë në Galerinë e Arteve në Tetovë

Në Tetovë do të jetë e hapur çdo ditë për qytetarët ekspozita me vepra duke filluar prej orës 9 në mëngjes për të përfunduar pastaj pasdite në ora 19, transmeton Portalb.mk.

“Vizitorët do të kenë mundësi të njoftohen me një pjesë të koleksionit të galerisë, e cila përfshinë lloje të ndryshme të veprave të një numri të madh të artistëve dhe një spektër të gjerë të stileve. Ekspozita do të jetë e hapur për vizitorët çdo ditë pune në intervalin kohor prej orës 9 deri në ora 19”, deklarojnë nga Ministria e Kulturës.

Theksohet se veprat që do të ekspozohen nga koleksion i këtij institucioni, i cili gjendet në një objekti të vjetër nga periudha osmane, në afërsi të Xhamisë së Larme.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button