fbpx

RMV, MPB i dorëzoi deri te KZSH të dhënat dhe shenjat nga gishtërinjtë të qytetarëve

Ministria e Punëve të Brendshme sot në orën 20 deri te Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve i ka dorëzuar të dhënat e qytetarëve, duke përfshirë edhe shenjat nga gishtërinjtë, publikoi në profilin e tij në Fejsbuk, ministri i Punëve të Brendshme Oliver Spasovski, njofton Portalb.

“Me këtë Ministria e respektoi për dorëzim të këtyre të dhënave deri te KSHZ-ja në afatin ligjore prej 48 orësh pas shpalljes së zgjedhjeve lokale, të paraparë në Kodin Penal”, shkruan Spasovski.

Kryetari i Kuvendit Talat Xhaferi të premtën e nënshkroi Vendimin për shpallje të zgjedhjeve për anëtarë të këshillave të komunave, Këshillit të Qytetit të Shkupit dhe për kryetarë të komunave dhe për kryetar të Qytetit të Shkupit, të cilat do të mbahen më 17 tetor të këtij viti në pajtueshmëri me kornizën ligjore dhe afatet e konfirmuara me Kodin Zgjedhor.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button