fbpx

RMV, në Tabanoc pritet rreth 30 minuta për hyrje dhe dalje nga shteti

Komunikacioni nëpër rrugët shtetërore është duke u zhvilluar pa pengesa, nëpër rrugë të thata me intensitet mesatare në akset rrugore jashtë mjediseve të qytetit. Për shkak të frekuentimit të rritur të automjeteve në vendkalimin kufitar Tabanoc pritet rreth 30 minuta për hyrje dhe dalje nga shteti, informoi LAMM, njofton Portalb.

Në vendkalimet e tjera kufitare nga ana e Maqedonisë së Veriut, nuk ka pritje më të gjata për hyrje dhe dalje nga shteti.

LAMM rekomandon shpejtësi të përshtatur të lëvizjes, respektim të sinjalizimit të vendosur në trafik dhe drejtim të kujdesshëm me automjetet, posaçërisht në rrugët nëpër lugina, luginat dhe grykat e lumenjve, ku ka mundësi për paraqitje të rrëshqitjeve të dheut. Kjo posaçërisht u dedikohet akseve Katllanovë-Veles, Mavrovë-Dibër-Strugë, Vinicë-Berovë dhe Koçan-Dellçevë.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button