fbpx

RMV, në 24 orët e fundit janë regjistruar 47 raste të reja me KOVID-19

Ministria e Shëndetësisë informon se në 24 orët e fundit prej 3,593 testimeve janë regjistruar 47 raste të reja me KOVID-19. Numri i përgjithshëm i personave të diagnostikuar me KOVID në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 156.171, numri i pacientëve të rikuperuar është 150.321, numri i vdekjeve është 5.491 dhe numri i rasteve aktive është 359, njofton Portalb.mk.

Të infektuarit në 24 orët e fundit

 • Shkup – 19,
 • Tetovë – 11,
 • Kumanovë – 6,
 • Manastir – 3,
 • Prilep, Strumicë dhe Vallandovë – nga 2,
 • Veles dhe Gostivar – nga 1

Të shëruarit në 24 orët e fundit

 • Shkupi – 7,
 • Tetova – 5,
 • Kumanovë dhe Strumicë nga 1

Shpërndarja sipas qyteteve Të infektuar (gjithsej) dhe rastet aktive (gjithsej)

 • Shkup 68842, Aktiv 130
 • Kumanovë 8923, Aktiv 41
 • Prilep 8337, Aktiv 9
 • Tetovë 7402, Aktiv 100
 • Manastir 6315, Aktiv 5
 • Veles 5479, Aktiv 5
 • Gostivar 5210, Aktiv 22
 • Kavadar 5156, Aktiv 1
 • Ohër 5025, Aktivi 6
 • Shtip 4964, Aktiv 3
 • Strumicë 4132, Aktiv 6
 • Strugë 2986, Aktive 5
 • Koçan 2796, Aktiv 4
 • Kërçovë 2609, Aktivi 10
 • Gjevgjeli 2196, Aktiv 1
 • Negotinë 2184, Aktive 0
 • Sveti Nikole 1526, Aktiv 1
 • Resnjë 1234, Aktiv 0
 • Kriva Pallankë 1227, Aktiv 0
 • Radovish 1162, Aktiv 1
 • Berovë 1032, Aktiv 0
 • Dellçevë 974, Aktiv 1
 • Dibër 949, Aktiv 5
 • Vinicë 886, Aktiv 0
 • Probishtip 789, Aktiv 0
 • Vallandovë 670, Aktiv 3
 • Bogdanci 494, Aktiv 0
 • Krushevë 490, Aktiv 0
 • Demir Hisar 400, Aktiv 0
 • Demir Kapi 396, Aktiv 0
 • Kratovë 377, Aktiv 0
 • Makedonski Brod 359, Aktiv 0
 • Pehçevë 269, Aktiv 0
 • Makedonska Kamenica 249, Aktiv 0
 • Dojran 132, Aktiv 0

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button