fbpx

RMV, vaksinimi në terren vazhdon nesër në disa vendbanime

Ministria e Shëndetësisë i ka publikuar vendbanimet ku nesër, e hënë 26 korrik, viti 2021 do të zhvillohet  vaksinimi në terren njofton Portalb.

Vaksinimi në terren do të bëhet në vendbanimet e mëposhtme:

Tetovë – Pallçishtë, Novake, Kamenjan, Siniçan, Urviç, Jellovjan

Gostivar – Raven, Zdunje, Jellovec, Peckovë

Berovë – Budinarci

Shën Nikollë – Dorfulia, Karatmanovë

Strugë – Misleshevë, Moroishtë

Negotinë – Timjanik

Probishtip – Neokazi

Koçan – Beli

Kërçovë – Kolibari, Trapçin Doll, Dllapkin Doll

Manastir – Mogillë, Radobor, D.Çarlia, Budakovë, Trap

Makedonski Brod – Belicë, Dragovdoll, Modrishte

Veles – Gradsko

Vaksinimi në terren pa termin filloi më 12 korrik të këtij viti, në mbi njëqind vendbanime në të gjitha komunat në vend.

Ministria e Shëndetësisë informon çdo ditë për ditën dhe vendet për vaksinimin në terren kundër Kovid-19.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button