fbpx

RMV, nga e hëna qytetarët mund të caktojnë vaksinimin në shtëpi thotë ministria

Nga Ministria e Shëndetësisë e RMV-së njoftojnë se nga e hëna, qytetarët që për arsye shëndetësore nuk janë në gjendje të shkojnë në pikat e vaksinimit për të marrë vaksinën kundër Covid-19, mund të caktojnë vaksinimin në shtëpi, njofton Portalb.mk

Terminet bëhen duke telefonuar drejtpërdrejt në qendrat shëndetësore, e njejta mund të bëhet duke u regjistruar në pikat e vaksinimit.

Përveç kësaj, nga Ministria e Shëndetësisë kanë publikuar edhe kontaktet nga të cilat mund të caktohet vaksinimi në shtëpi.

Terminet janë si më poshtë:

 • Qendra Shëndetësore Berovë – 077 865 827, termin nga ora 12 -14 ;
 • Qendra Shëndetësore Manastir – 075 263 886, termin nga ora 5-18;
 • Qendra Shëndetësore Vallandovë – 078 453 381, termin nga ora 11-13;
 • Qendra Shëndetësore Vevçan – 078 436 932, termin nga ora 13:00-14:00;
 • Qendra Shëndetësore Veles- 078 222 257 termine nga ora 13-14;
 • Qendra Shëndetësore Vinicë – 078 217 007, termin nga ora 13-14;
 • Qendra Shëndetësore Gostivar – 071 769 009, termin nga ora 13-14
 • Qendra Shëndetësore Dellçevë – 076 487 611, termin nga ora 13-14;
 • Qendra Shëndetësore Demir Hisar – 075 662 469, termin nga ora 13-14;
 • Qendra Shëndetësore Kërçovë – 075 613 451, termin nga ora 08-10;
 • Qendra Shëndetësore Kratovë- 078 321 038, termin nga ora 08014;
 • Qendra Shëndetësore Kriva Pallankë – 076 311 120, termin nga ora 09-11;
 • Qendra Shëndetësore Krushevë – 078 315 487, termin nga ora 12-13;
 • Qendra Shëndetësore Kumanovë – 075 239 148, termin nga ora 08-13;
 • Qendra Shëndetësore Makedonski Brod – 045 274 151, termin nga ora 10-15;
 • Qendra Shëndetësore Negotinë – 072 270 402, termin nga ora 09-10;
 • Qendra Shëndetësore Ohër – 071 366 564, termin nga ora 12-14;
 • Qendra Shëndetësore Pehçevë – 071 229 354, termin nga ora 12-13;
 • Qendra Shëndetësore Prilep – 078 313 625, termin nga ora 08-12;
 • Qendra Shëndetësore Probishtipi – 071 581 719 dhe 071 366 186, termin nga ora 13-14;
 • Qendra Shëndetësore Radovish – 070 357 770 dhe 078 319 452, termin nga ora 13-14:30;
 • Qendra Shëndetësore Resnjë – 070 290 017, termin nga ora 12-14;
 • Qendra Shëndetësore Rostushe – 078 241 071 termin nga ora 09-13;
 • Qendra Shëndetësore Shkup – 02 3134 629, termin nga ora 12-14;
 • Qendra Shëndetësore Sveti Nikollë – 075 402 365, termin nga ora 13-14:30;
 • Qendra Shëndetësore Strugë – 077 665 590 dhe 076 243 403, termin nga ora 08-12;
 • Qendra Shëndetësore Strumicë – 034 321-380, termin nga ora 09-13;
 • Qendra Shëndetësore Tetovë – 078 330 185, termin nga ora 08-15;
 • Qendra Shëndetësore Shtip – 078 345 273, termin nga ora 08-15;
 • Qendra Shëndetësore Makedonska Kamenica – 075 228 526, termin nga ora 13-14;
 • Qendra Shëndetësore Gjevgjeli – 075 276 974, termin nga ora 10-12;
 • Qendra Shëndetësore Dibër – 077 978 903, termin nga ora 09-12;
 • Qendra Shëndetësore Kavadar – 072 250 330 dhe 076 218 169, termin nga ora 08-10;
 • Qendra Shëndetësore Kocani – Takim 078 811 604 nga ora 13:00 deri në 14:0

Në RMV, gjatë ditës së djeshme janë vaksinuar 17,085 qytetarë prej të cilëve 5,977 qytetarë morën dozën e parë. Ndërsa gjithsej deri më tani janë aplikuar 818,295 doza, ndërsa 330.320 qytetarë janë rivaksinuar.

Nga dozat e aplikuara deri më tani 62% e popullsisë mbi moshën 70 vjeç kanë marrë të paktën një dozë vaksine. 59% e popullsisë mbi moshën 65 vjeç kanë marrë të paktën një dozë vaksine. 55% e popullsisë mbi moshën 60 vjeç kanë marrë të paktën një dozë vaksine. 45% e popullsisë mbi moshën 50 vjeç kanë marrë të paktën një dozë vaksine.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button