fbpx

Erdogan paralajmëroi për negociata me talebanët lidhur me proceset në Afganistan

Erdogan paralajmëroi për negociata me talebanët lidhur me proceset në Afganistan.

Erdogan pas namazit të Kurban Bajramit në Qipron Veriore: Nëse plotësohen kushtet, Turqia është e gatshme të marrë menaxhimin e aeroportit të Kabulit në Afganistan, transmeton AA.

Erdogan: Bashkimi Evropian duhej t’i ofronte ndihmë financiare Qipros Veriore, të cilën nuk e bëri. Jeta e tyre bazohet në gënjeshtra.

Erdogan në Qipron Veriore: Pala greke vazhdon me qasjen e saj këmbëngulëse, maksimaliste, joreale dhe të pasinqertë ndaj çështjes së Qipros.

Erdoğan rreth çështjes së Qipros: Ne jemi në të drejtë, prandaj deri në fund do të mbrojmë të drejtat tona.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button