fbpx

“Beach Film Festival” do të mbahet nga 21-25 korrik në Ohër

Edicioni i 4-të i “Beach Film Festival” në Ohër fillon me koncertin akustik me Hana Kornetii, më 21 korrik, duke filluar nga ora 20:30. Aktivitetet e planifikuara do të zhvillohen në tre lokacione në qytet – plazhi Gorica 3, Lapidarium dhe anija Armada. Përveç shfaqjeve të filmave në plazhin Gorica 3, një punëtori për kritikën e filmit do të mbahet në Lapidarium.

Është planifikuar të mbahen ngjarje muzikore me DJ Hana Korneti, Hambar, Emili Janjic, Andrej Tatarcevski, Martina Peneva dhe Nikola Loskovski. Programin e plotë me filmat e përzgjedhur për shfaqjet e planifikuara mund ta shihni këtu.

Hyrja në “Festivalin e Filmit në Plazh” në Ohër është falas dhe pesë ditët e festivalit do të përfundojnë me ndarjen e çmimeve për arritjet e filmit në 25 korrik, duke filluar nga ora 21:00, në plazhin Gorica 3.

 

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button