fbpx

WhatsApp do të mundësojë dërgimin e fotove dhe videove me cilësi të lartë

Sipas një raporti të fundit tre opsione të reja po zhvillohen për aplikacionin Android për nivelin e kompresimit dhe ato janë: “Auto,” “Best Quality,” dhe “Data Saver”, shkruan PCWorld.Al, transmeton Portalb.mk.

Një version i ardhshëm i WhatsApp do t’ju japë më shumë kontroll mbi kompresimin që aplikohet ndaj imazheve dhe videove.

Sipas një raporti të fundit tre opsione të reja po zhvillohen për aplikacionin Android për nivelin e kompresimit dhe ato janë: “Auto,” “Best Quality,” dhe “Data Saver.”

Nëse ofrohet në këtë formë përdoruesit mund të zgjedhin të kursejnë internetin e tyre apo ta dërgojnë në cilësi të lartë. Për të shmangur kompresimin e fotove dhe videove aktualisht në WhatsApp duke ta dërgon sikur të ishte një dokument.

Nuk dihet se kur opsionet do të debutojnë në versioni zyrtar. Ato i bashkohen opsioneve të tjera të cilat janë në zhvillim siç është mundësi për të përdorur WhatsApp nga disa pajisje njëherazi.

 

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button