fbpx

Instagrami eksperimentoi me opsionin e shumëkërkuar

Instagram gjithnjë ka kufizuar opsionin për të shtuar lidhje në historitë e tyre por sot kompania po teston që të gjithë ta kenë këtë mundësi, raporton PCW. Nuk do të jetë një link që formatin që lejohet sot për profilet me mbi 10 mijë ndjekës, por në formën e një stickeri.

E madje përdoruesit mund tu përgjigjen këtyre historive gjë që nuk mund ta bëjnë sot linkun që hapet duke tërhequr nga fundi i aplikacionit.

Për momentin testimi është i kufizuar dhe rrjeti social po sheh sesi përdoruesit do të reagojnë dhe ndërveprojnë nëse u lejohet diçka e tillë.

Lidhjet do të ofrohen vetëm për historitë dhe nuk ka një plan për ti sjellë ato edhe në pjesë të tjera të aplikacionit.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button