fbpx

Nuk mund të thuash se dëshiron paqen nëse…

Nuk mund të thuash se dëshiron paqen e të lësh shoqërinë siç është, me privilegjet, paragjykimet, shfrytëzimin, mostolerancën dhe pushtetin në duar të pak personave.

Aldo Capitini, filozof italian

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button