fbpx

Gjendja me Covid – 19 në RMV: Në 24 orët e fundit është shënuar një viktimë nga Covid – 19

Ministria e Shëndetësisë informoi se, gjatë 24 orëve të fundit janë kryer 2,466 teste prej të cilave kanë rezultuar 5 raste të reja pozitiv me KOVID-19. Vendi në 24 orët e fundit ka shënuar vetëm një të vdekur me Covid – 19, ndërsa 8 pacientë janë shëruar, transmeton Portalb.mk.

Me këtë, numri i përgjithshëm i personave të diagnostikuar me KOVID-19 në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë ka shkuar në 155,645, numri i pacientëve të rikuperuar është 149,916, numri i vdekjeve është 5,478 dhe numri i rasteve aktive është 251.

Rastet e reja:

 • Shkup – 3
 • Kumanovë dhe Tetovë – nga 1.

Pacientët e shëruar:

 • Shkupi dhe Tetova – nga 2
 • Kërçovë, Gjevgjeli, Vallandovë dhe Demir Hisar – nga 1.

Rastet aktive:

 • Shkup – 68649, Aktive 92
 • Kumanovë – 8880, Aktive 34
 • Prilep –  8327, Aktive 22
 • Tetove –  7245, Aktive 24
 • Manastir –  6304, Aktive 6
 • Veles –  5472, Aktive 4
 • Gostivar –  5181, Aktive 7
 • Kavadar –  5153, Aktive 0
 • Ohër – 5018, Aktive 16
 • Shtip –  4960, Aktive 1
 • Strumicë – 4118, Aktive 6
 • Strugë –  2981, Aktive 1
 • Koçan –  2792, Aktive 1
 • Kërçovë – 2593, Aktive 16
 • Gjevgjeli –  2195, Aktive 1
 • Negotinë – 2184, Aktive 0
 • Sveti Nikollë – 1523, Aktive 0
 • Resnjë – 1234, Aktive 0
 • Kriva Pallankë – 1226, Aktive 5
 • Radovish –  1161, Aktive 2
 • Berovë – 1029, Aktive 0
 • Dellçevë –  973, Aktive 1
 • Dibër –  941, Aktive 1
 • Vinicë –  886, Aktive 4
 • Probishtip – 789, Aktive 0
 • Vallandovë – 666, Aktive 0
 • Bogdancë –  494, Aktive 0
 • Krushevë – 490, Aktive 1
 • Demir Hisar – 400, Aktive 2
 • Demir Kapi –  396, Aktive 0
 • Kratovë – 377, Aktive 3
 • Makedonski Brod –  359, Aktive 1
 • Pehçevë –  268, Aktive 0
 • Makedonska Kamenica – 249, Aktive 0
 • Dojran –  132, Aktive 0

Deri më tani, janë kryer gjithsej 861,692 teste të Covid-19 në vend.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button