Me manifestime të ndryshme do të mbahet “Java Çame” në Shkup

Shoqata “I love Çamëria” do të realizojë “Javën Çame” në Shkup, njofton Portalb.mk.

Aktivitetet  të cilat planifikohen të realizohen gjatë kësaj jave janë:

– 22.06.2021 (e martë) ora 13:30-17:00 Platoja para Kalasë së Shkupit – Hapja e Ekspozitës për Çamërinë (figura historike dhe vendbanime)

– 24.06.2021 (e enjte) ora 12:00 Hotel Bushi – Panel Diskutimi – mysafir, Shpëtim Idrizi, Arben Llalla dhe Kim Mehmeti

– 24.06.2021 (e enjte) ora 14:00 Platoja para Kalasë së Shkupit – Ekspozitë për Çamërinë (figura historike dhe vendbanime)

– 24.06.2016 (e enjte) ora 14:30 MARSHI I PAQES PËR ÇAMËRINË – Prej te Kalaja e Shkupit deri tek Ambasada e Greqisë.

I tërë programi:

Programi “Java Çame”

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button