fbpx

Shkup, filloi spërkatja kundër mushkonjave

Qyteti i Shkupit njofton se sot dhe nesër në orët e hershme të mëngjesit do të bëhet spërkatja me avion kundër mushkonjave. Po ashtu, nga dita e nesërme deri të premten nga ora 22:00 deri në ora 03:00 do të bëhet spërkatja në tokë kundër mushkonjave.

Nga Qyteti i Shkupit njoftojnë se nëse kushtet e motit nuk lejojnë spërkatjen, do të bëhet ditën e ardhshme, kur të përmirësohet moti.

Rekomandohet që bletarët në kohë t’i ndërmarrin masat e duhura për t’i mbrojtur bletët.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button