fbpx

Shkruaje në zemrën tënde që…

Shkruaje në zemrën tënde që secila ditë është dita më e mirë e vitit. Askush nuk e ka mësuar diçka si duhet, derisa të mos ketë kuptuar se secila ditë është dita e gjykimit universal.

Ralph Waldo Emerson, filozof dhe shkrimtar amerikan.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button