fbpx

Nuk ka mik më besnik….

“Nuk ka mik më besnik sesa libri”

Ernest Hemingway, një novelist amerikan, shkrimtar i historive të shkurtëra dhe gazetar

 

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button