fbpx

FaceTime vjen në Windows dhe Android

Apple ka vendosur të thyejë barrierat dhe aplikacioni FaceTime do të vijë për përdoruesit që nuk kanë një pajisje të kompanisë, raporton PCW.

Në konferencën vjetore të zhvilluesve WWDC, Apple tha se aplikacioni FaceTime po vjen në ueb që do të thotë se përdoruesit Windows dhe Android do të kenë akses. Kompania po e shndërron aplikacionin në një të ngjashëm me Zoom. Me FaceTime në ueb Apple sjellë takimet virtuale përmes një linku.

Apple gjithashtu foli edhe për disa përditësime që FaceTime po sjell në iOS 15 si një pamje e re, izolimi i zërit, audio hapësinore dhe opsionin për të turbulluar sfondin. Së fundi opsionin SharePlay bën të mundur që një grup njerëzit të shohin ose dëgjojnë të njëjtën gjë njëherazi

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button