RMV, Ahmeti tregon se sa komuna synon BDI-ja t’i fitojë në zgjedhjet lokale

I pyetur se kë do të kandidojë BDI-ja në Kërçovë, Ahmeti tha se është duke pritur sondazhet dhe ai i cili do të këtë mbështetjen e opinionit do të kandidohet.

Kujtojmë që për Komunën e Kërçovës, deri më tani kandidaturën e kanë shpallur, Xhevdet Spahiu dhe Fatmir Limani.

Se si po ecën bashkëqeverisja me LSDM-në dhe Zaevin, Ahmeti theksoi se pavarësisht dallimeve që i kanë me këtë parti, ata kanë komunikim të përhershëm.
“Nuk më kujtohen të gjitha dallimet dhe tani po bëhen pesë vite bashkëqeverisje. Ta zëmë, mund të kemi dallime lidhur me hapat që duhet bërë zgjidhje për t’a përmbyllur çështjen me Bullgarinë ose çështjen e reformave që duhet të përshpejtohet në gjyqësor”, shtoi Ahmeti.

 

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button