fbpx

RMV, deri më 30 qershor mund të aplikohet për financimin e projekteve me vendet e Ballkanit Perëndimor

Personat juridik në Maqedoninë e Veriut do të mund të aplikojnë deri më 30 qershor në kuadër të projektit “Forcimi i bashkëpunimit kulturor dhe konkurrencës së industrive kulturore dhe kreative të Ballkanit Perëndimor”, transmeton Portalb.mk.

“Ministria e Kulturës në vitin 2021,do të marrë pjesë në financimin e projekteve të personave juridik nga R. e Maqedonisë së Veriut, që janë të përfshirë si partnerë të projekteve nga vendi ynë (në veti të bartësve ose bashkëorganizatorë)”, njoftojë nga Ministria e Kulturës.

Ky projekt është mbështetur nga pilot-projekti I Agjencisë Ekzekutive për Arsim dhe Kulturë të BE-së për bashkëpunim në Ballkanin Perëndimor në vitin 2021.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button