fbpx

Idetë e përgjithshme dhe mendjemadhësia e tepruar

Idetë e përgjithshme dhe mendjemadhësia e tepruar janë gjithnjë të gatshme të shkaktojnë dëme të mëdha.

Johann Wolfgang von Goethe, poet gjerman.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button