fbpx

RMV, vazhdoi ulja e rasteve aktive, akoma dyshifror numri i pacientëve që ndërruan jetë gjatë 24 orëve

Ministria e Shëndetësisë informoi se gjatë 24 orëve të fundit janë bërë 1.314 testime për Covid – 19, prej të cilave kanë rezultuar 27 raste të reja. Gjatë kësaj periudhe, janë regjistruar 19 pacientë të vdekur me Covid – 19, ndërsa janë shëruar 192 pacientë, transmeton Portalb.mk.

Në Shkup ndërruan jetë shtatë pacientë (58, 61, 67, 74, 76, 76 dhe 78v) të intektuar me virusin korona, tre nga Tetova (46, 72, 74v), dy nga Prilepi (61 dhe 67v) dhe Resnja (66 dhe 73v) dhe nga një person në Veles (63v), Gostivari (78v), Ohri (85v), Vinica (68v) dhe Gjevgjelia (76v).

Rastet e reja:

 • Shkupi – 19,
 • Prilep, 2
 • Shtip 2
 • Vinica – 2,
 • Struga 1
 • Koçani – 1

Pacientët e shërruar:

 • Shkup – 83,
 • Kumanovë – 17,
 • Manastir – 11,
 • Strumicë – 9,
 • Veles – 7,
 • Shtip, 6
 • Strugë, 6
 • Koçan 6
 • Kriva Pallankë – 6,
 • Prilep – 5,
 • Gostivar, 4
 • Kavadarci 4
 • Ohër – 4,
 • Tetovë, 3
 • Negotinë 3
 • Krushevë – 3,
 • Sveti Nikolla 2
 • Vinica – 2,
 • Kërçovë, 1
 • Gjevgjeli, 1
 • Resnjë, 1
 • Radovish, 1
 • Dellçevë, 1
 • Probishtip, 1
 • Vallandovë, 1
 • Bogdanci, 1
 • Demir Hisar, 1
 • Demir Kapia 1
 • Makedonska Kamenica – 1

Rastet aktive:

Shkup 68261, aktiv 1404
Kumanovë 8778, aktive 322
Prilep 8264, aktiv 160
Tetovë 7189, aktiv 121
Manastir 6268, aktiv 232
Veles 5463, aktiv 91
Gostivar 5159, aktiv 59
Kavadarci 5147, aktiv 50
Ohri 4983, aktiv 198
Shtip 4955, aktiv 74
Strumica 4100, aktive 98
Struga 2970, aktive 72
Koçani 2776, aktiv 54
Kërçovë 2538, aktiv 85
Gjevgjeli 2190, aktiv 35
Negotinë 2179, aktiv 23
Sveti Nikolla 1518, aktiv 42
Resnjë 1233, aktiv 44
Kriva Pallanka 1218, aktive 8
Radovish 1136, aktiv 57
Berova 1026, aktive 9
Dellçevë 967, aktiv 27
Dibër 938, aktive 8
Vinica 874, aktiv 67
Probishtip 789, aktiv 18
Vallandova 665, aktiv 6
Bogdanci 493, aktiv 8
Krushevë 488, aktiv 22
Demir Hisar 396, aktiv 21
Demir Kapia 396, aktiv 2
Kratova 367, aktive 15
Makedonski Brod 356, aktiv 1
Pehçeva 266, aktive 2
Makedonska Kamenica 247, aktive 17
Dojran 132, aktiv 0

Deri më tani në vend janë bërë gjithsej 757,794 teste për Covid – 19. Numri i përgjithshëm i të diagnostifikuarve me Covid – 19 që nga fillimi i pandemisë ka shkuar në 154,725, numri i pacientëve të shëruar është 146,043, i të vdekurve 5,230, ndërsa momentalisht ka 3,452 raste aktive.

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button