fbpx

Sërish turma pa maska dhe distancë në klubet e natës në Shkup (Video)

Festat e klubeve të natës vazhduan pasi kufizimet u ulën dhe ora policore u shty. Videot në rrjetet sociale në dy ditët e fundit kanë qarkulluar nga një klub i famshëm i Shkupit, i cili më parë ishte mbyllur disa herë për organizimin e ahengjeve, megjithëse ato janë të ndaluara. Videot tregojnë se kryesisht të rinjtë bëjnë ahengje me këngët e famshme. Sipas video incizimeve, nuk ka asnjë distancë midis të pranishmëve.

Videot që qarkullojnë tregojnë se vetëm banakierët dhe kamerierët e punësuar nga klubi mbajnë maska ​​mbrojtëse. “A1on” kontaktoi Inspektoratin Shtetëror të Tregut, ku na thanë që inspektorët janë në terren. Nuk ka informacion nëse inspektorët kanë hyrë në klubin ku janë bërë regjistrimet.

Protokollet e punës së ambienteve të hotelierisë ndalojnë organizimin e ahengjeve, muzikës live dhe me zë të lartë. Është  e ndaluar të qëndrosh në bar dhe në tavolina të larta, vetëm 4 persona mund të ulen në një tavolinë dhe ata duhet të jenë 1.5 metra larg.

Sanksionet në këtë situatë për mbylljen e objektit për një periudhë prej 10 deri në 30 ditë, një gjobë prej 5200 euro dhe akuza për kundërvajtje.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button