fbpx

RMV, 16 persona me KOVID-19 ndërruan jetë në 24 orët e fundit, 30 raste të reja

Në 24 orët e fundit, nga 1,658 testime, 30 persona kanë rezultuar pozitiv në KOVID19, 359 pacientë janë shëruar, ndërkaq 16 të tjerë kanë ndërruar jetë. Deri më tani, në vend janë kryer gjithsej 749,727 testime, numri i përgjithshëm i personave të diagnostikuar me virusin korona në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 154,524, numri i pacientëve të shëruar është 143,427, numri i të vdekurve 5,184, ndërkaq numri i rasteve aktive është 5,913, njofton Portalb.mk.

“Gjithsej janë raportuar 16 persona të vdekur: 8 nga Shkupi (61, 62, 69, 72, 75, 80, 82 dhe 82), dy persona nga Manastiri (65, 82) dhe nga një person nga Kumanova (80), Strumica (76), Ohri (68), Gostivari (73), Resnja (69) dhe Struga (72)”, informojnë nga Ministria e Shëndetësisë.

Të infektuarit në 24 orët e fundit

 • Shkup 14
 • Kumanovë 4
 • Tetovë dhe Koçan nga 2
 • Manastir, Veles, Ohër, Strumicë, Kërçovë, Radovish, Vinicë dhe Probishtip nga 1

Të shëruarit në 24 orët e fundit

 • Shkup 163
 • Kumanovë 31
 • Manastir 26
 • Tetovë 16
 • Veles dhe Kërçovë nga 12
 • Koçan, Gostivar dhe Kavadarci nga 11
 • Resnjë 10
 • Shtip 9
 • Vinicë, Prilep dhe Sveti Nikole nga 6
 • Strumicë 5
 • Negotinë dhe Berovë nga 4
 • Radovish dhe Gjevgjeli nga 3
 • Kriva Pallankë dhe Dibër nga 2
 • Strugë, Dellçevë, Vallandovë, Bogdanci, Demir Hisar dhe Demir Kapi nga 1

Numri i përgjithshëm i të infektuarve

 • Shkup 68179, aktiv 2493
 • Kumanovë 8763, aktiv 519
 • Prilep 8255, aktiv 301
 • Tetovë 7185, aktiv 230
 • Manastir 6258, aktiv 419
 • Veles 5459, aktiv 174
 • Gostivar 5154, aktiv 124
 • Kavadar 5141, aktiv 92
 • Ohër 4975, aktiv 290
 • Shtip 4951, aktiv 137
 • Strumicë 4093, aktiv 141
 • Strugë 2969, aktiv 105
 • Koçan 2770, aktiv 86
 • Kërçovë 2527, aktiv 148
 • Gjevgjeli 2189, aktiv 64
 • Negotinë 2177, aktiv 48
 • Sveti Nikole 1517, aktiv 62
 • Resnjë 1233, aktiv 89
 • Kriva Pallankë 1217, aktive 21
 • Radovish 1130, aktiv 62
 • Berovë 1026, aktive 12
 • Dellçevë 964, aktive 45
 • Dibër 938, aktive 8
 • Vinicë 871, aktiv 90
 • Probishtip 786, aktiv 18
 • Vallandovë 664, aktive 11
 • Bogdanci 493, aktiv 17
 • Krushevë 488, aktiv 34
 • Demir Hisar 396, aktiv 36
 • Demir Kapija 396, aktiv 4
 • Kratovë 363, aktive 11
 • Makedonski Brod 356, aktiv 1
 • Pehçevë 266, aktiv 4
 • Makedonska Kamenica 243, aktiv 17
 • Dojran 132, aktiv 0

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button