fbpx

Liria është diçka e…

Liria është diçka e përbashkët, dhe nëse atë nuk e gëzojnë të gjithë, nuk e gëzojnë as ata që mbahen si të lirë.

Miguel de Unamuno y Jugo, poet spanjoll

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button