fbpx

RMV, një 37-vjeçar me KOVID-19 ka ndërruar jetë, 198 raste të reja me KOVID-19

Ministria e Shëndetësisë së Maqedonisë së Veriut informon se në 24 orët e fundit nga 3.108 testime janë regjistruar 198 raste me KOVID-19, 33 të tjerë janë shëruar, ndërkaq 12 kanë ndërruar jetë. Numri i përgjithshëm i të infektuarve në vend ka arritur në 153.891, të shëruarve 137.664, të vdekurve 5.079, ndërkaq për momentin ka 11.148 raste aktive, njofton Portalb.mk.

Personat që kanë humbur jetën në 24 orët e fundit

6 nga Shkupi: 48, 62, 69, 75, 78 dhe 84-vjeç

2 nga Gostivari: 58 dhe 70-vjeç

1 nga Kumanova: 68-vjeç

1 nga Kavadari: 74-vjeç

1 nga Vinica: 66-vjeç

1 nga Krusheva 37-vjeç

Të infektuarit në 24 orët e fundit

Shkup 76

Kumanovë 25

Manastir 11

Prilepë10

Tetovë 9
Kërçovë 7

Strugë dhe Radovishnga 6

Veles, Ohër, Shtip dhe Strumicënga 5

Vinica4

Negotinë, Resnjë dhe Berovo nga 3

Gostivar, Kavadar, Gjevgjeli, Sveti Nikole dhe Makedonska Kamenica nga 2

Koçan, Kriva Pallankë, Probishtip, Vallandovë dhe Kratovë nga 1

Të shëruarit në 24 orët e fundit

Shkup 139

Ohër 43

Kumanovë 24

Strumicë 20

Strugë 14

Prilep 13

Manastir 12

Veles 10

Tetovë, Koçan dhe Kërçovë nga 7

Kavadar dhe Shtip nga 5

Gjevgjeli dhe Negotinë nga 4

Gostivari, Vinica, Bogdanci dhe Makedonski Brod nga 3

Sveti Nikole dhe Dellçevë nga 2

Probishtip, Vallandovë dhe Pehçevë nga 1

Numri i përgjithshëm i të infektuarve

Shkup 67881, aktiv 5099

Kumanovë 8703, aktiv 900

Prilep 8237, aktiv 444

Tetovë 7172, aktiv 447

Manastir 6222, aktiv 725

Veles 5444, aktiv 382

Gostivar 5146, aktiv 286

Kavadar 5135, aktiv 221

Ohër 4959, aktiv 406

Shtip 4935, aktiv 251

Strumicë 4073, aktiv 226

Strugë 2962, aktiv 140

Koçani 2755, aktiv 155

Kërçovë 2511, aktiv 239

Gjevgjeli 2185, aktiv 164

Negotinë 2173, aktiv 133

Sveti Nikole 1511, aktiv 102

Resnjë 1222, aktiv 178

Kriva Pallankë 1215, aktiv 47

Radovish 1112, aktiv 90

Berovë 1024, aktiv 26

Dellçevë 959, aktiv 68

Dibër 935, aktiv 25

Vinicë 851, aktive 116

Probishtip 779, aktiv 21

Vallandovë 664, aktiv 19

Bogdanci 494, aktiv 42

Krushevë 489, aktiv 72

Demir Kapi 396, aktiv 15

Demir Hisar 394, aktiv 60

Kratovë 361, aktiv 10

Makedonski Brod 356, aktiv 4

Pehçevë 265, aktive 14

Makedonska Kamenica 239, aktiv 17

Dojran 132, aktiv 4

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button