fbpx

Një 27 vjeçar me KOVID-19 ka ndërruar jetë, 234 raste të reja në RMV

Ministria e Shëndetësisë së Maqedonisë së Veriut njofton se në 24 orët e fundit janë regjistruar 234 raste të reja me KOVID19 nga gjithsej 2.907 testime, 786 të tjerë janë shëruar, ndërkaq 25 kanë ndërruar jetë. Numri i përgjithshëm i të infektuarve në vend ka arritur në 153.694, të shëruarve në 137.331, të vdekurve 5.067, ndërkaq për momentin ka 11.296 raste aktive, njofton Portalb.mk.

Personat që kanë ndërruar jetë në 24 orët e fundit

 • 10 nga Shkupi, në moshë: 46, 60 64, 65, 67, 67, 70, 71, 74 dhe 75-vjeç
 • 2 nga Tetova në moshë: 70 dhe 72-vjeç
 • 2 nga Shtipi në moshë: 69 dhe 70-vjeç
 • 2 nga Gostivuari në moshë: 67 dhe 79-vjeç
 • 1 nga Kumanova në moshë: 64-vjeç
 • 1 nga Prilepi në moshë: 63-vjeç
 • 1 nga Ohri në moshë 80-vjeç
 • 1 nga Vinica në moshë; 27-vjeç
 • 1 nga Strumica në moshë; 78-vjeç
 • 1 nga Koçani në moshë: 56-vjeç
 • 1 nga Kërçova në moshë: 62-vjeç
 • 1 nga Struga në moshë: 78-vjeç
 • 1 nga Sveti Nikole në moshë: 57-vjeç

Të infektuarit në 24 orët e fundit

 • Shkup 83
 • Kumanovë 27
 • Manastir 16
 • Tetovë 14
 • Strumicë 13
 • Shtip dhe Vinicë nga 9
 • Kërçovë 7
 • Prilep dhe Veles nga 6
 • Gostivar, Strugë dhe Koçan nga 5
 • Ohër 4
 • Radovish, Krushevë dhe Demir Hisar nga 3
 • Probishtip, Bogdanci dhe Demir Kapi nga 2
 • Kavadar, Gjevgjeli, Negotinë, Sveti Nikole, Kriva Pallankë, Berovë, Dellçevë, Vallandovë, Kratovë dhe Pehçevë nga 1

Të shëruarit në 24 orët e fundit

 • Shkup 348
 • Kumanovë 61
 • Tetovë 47
 • Prilep 43
 • Manastir 38
 • Kavadar 37
 • Veles 32
 • Negotinë 25
 • Gostivar 20
 • Shtip 18
 • Strumicë dhe Kërçovë nga 17
 • Gevgeli 16
 • Ohër 13
 • Koçani dhe Resnjë nga 9
 • Bogdanci 5
 • Vinicë 4
 • Strugë, Radovish, Krushevë, Sveti Nikole dhe Dellçevë nga 3
 •  Demir Hisar, Probishtip, Vallandovë dhe Makedonski Brod nga 2
 • Demir Kapia, Kriva Palanka, Kratovo dhe Makedonska Kamenica nga 1

Numri i përgjithshëm i të infektuarve

 • Shkup 67806, aktiv 5169
 • Kumanovë 8678, aktive 900
 • Prilep 8227, aktiv 447
 • Tetovë 7163, aktiv 445
 • Manastir 6211, aktiv 726
 • Veles 5439, aktiv 387
 • Gostivar 5144, aktiv 289
 • Kavadar 5133, aktiv 225
 • Ohër 4954, aktiv 444
 • Shtip 4930, aktiv 251
 • Strumicë 4068, aktive 241
 • Strugë 2956, aktive 148
 • Koçan 2754, aktiv 161
 • Kërçovë 2504, aktiv 239
 • Gjevgjeli 2183, aktiv 166
 • Negotinë 2170, aktiv 134
 • Sveti Nikole 1509, aktiv 102
 • Resnjë 1219, aktiv 175
 • Kriva Pallankë 1214, aktive 46
 • Radovish 1106, aktiv 84
 • Berovë 1021, aktiv 23
 • Dellçevë 959, aktiv 70
 • Dibër 935, aktiv 25
 • Vinicë 847, aktive 116
 • Probishtip 778, aktiv 21
 • Vallandovë 663, aktive 19
 • Bogdanci 494, aktiv 45
 • Krushevë 489, aktiv 73
 • Demir Kapi 396, aktiv 15
 • Demir Hisar 394, aktiv 60
 • Kratovë 360, aktive 9
 • Makedonski Brod 356, aktiv 7
 • Pehçevë 265, aktive 15
 • Makedonska Kamenica 237, aktive 15
 • Dojran 132, aktiv 4

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button