fbpx

RMV sot e kaloi shifrën e 5.000 të vdekurve nga KOVID19 që nga fillimi i pandemisë, mbi 300 raste të reja

Ministria e Shëndetësisë informon se në 24 orët e fundit nga 2.928 testime, janë regjistruar 323 raste të reja me KOVID19, 714 të tjerë janë shëruar, ndërkaq 24 kanë ndërruar jetë. Numri i përgjithshëm i të infektuarve ka arritur në 153.137, të shëruarve 135.367, të vdekurve 5.016, ndërkaq momentalisht ka 12.754 raste aktive, njofton Portalb.mk.

Personat që kanë humbur jetën në 24 orët e fundit

 • 8 nga Shkupi: 32, 53, 68, 71, 73, 83, 87 dhe 87-vjeç
 • 2 nga Strumica: 71 dhe 71-vjeç
 • 2 nga Prilepi 72 dhe 80-vjeç
 • 2 nga Kumanova: 62 dhe 72-vjeç
 • 1 nga Shtipi: 87-vjeç
 • 1 nga Tetova: 75-vjeç
 • 1 nga Gostivari: 64-vjeç
 • 1 nga Koçani: 64-vjeç
 • 1 nga Ohri: 72-vjeç
 • 1 nga Struga: 71-vjeç

 Rastet e reja pozitive në 24 orët e fundit

 • Shkup 96
 • Kumanovë 35
 • Prilep 20
 • Strumicë 17
 • Manastir 16
 • Koçan 13
 • Veles 12
 • Tetovë dhe Gostivar nga 11
 • Ohër dhe Kërçovë nga 10
 • Kavadar dhe Negotinë nga 8
 • Shtip dhe Radovish nga 7
 • Resnjë 6
 • Sveti Nikole dhe Vinicë nga 5
 • Dellçevë 4
 • Strugë, Berovë dhe Krushevë nga 3
 • Kriva Pallankë, Probishtip, Demir Hisar dhe Kratovë nga 2
 • Gjevgjeli, Vallandovë, Bogdanci, Pehçevë dhe Makedonska Kamenica nga 1

Të shëruarit në 24 orët e fundit

 • Shkup 295
 • Strumicë 91
 • Prilep 73
 • Manastir 49
 • Kumanovë 32
 • Shtip 30
 • Tetovë 24
 • Veles 23
 • Radovish 13
 •  Gjevgjeli dhe Vallandovë nga 11
 • Kavadar 8
 • Gostivar, Vinicë dhe Dibër nga 7
 • Koçan 5
 • Ohër, Strugë, Berovë dhe Bogdanci nga 4
 • Negotinë dhe Sveti Nikole nga 3
 • Dellçevë dhe Kriva Pallankë nga 2
 • Probishtip dhe Demir Kapi nga 1

Numri i përgjithshëm i rasteve

 • Shkup 67612, aktiv 5916
 • Kumanovë 8607, aktiv 969
 • Prilep 8210, aktiv 530
 • Tetovë 7136, aktiv 507
 • Manastir 6186, aktiv 792
 • Veles 5423, aktiv 447
 • Gostivar 5135, aktiv 330
 • Kavadarci 5129, aktiv 313
 • Ohër 4932, aktiv 449
 • Shtip 4910, aktiv 288
 • Strumicë 4038, aktiv 243
 • Strugë 2949, aktiv 153
 • Koçan 2741, aktiv 176
 • Kërçovë 2488, aktiv 256
 • Gjevgjeli 2179, aktiv 196
 • Negotinë 2167, aktiv 174
 • Sveti Nikole 1499, aktiv 103
 • Resnjë 1216, aktiv 193
 • Kriva Pallankë 1210, aktiv 48
 • Radovish 1098, aktiv 85
 • Berovë 1018, aktive 30
 • Dellçevë 956, aktive 78
 • Dibër 931, aktiv 25
 • Vinicë 830, aktiv 115
 • Probishtip 775, aktiv 21
 • Vallandovë 661, aktiv 20
 • Bogdanci 492, aktiv 52
 • Krushevë 484, aktiv 98
 • Demir Kapija 394, aktiv 19
 • Demir Hisar 390, aktiv 68
 • Makedonski Brod 355, aktiv 17
 • Kratovë 356, aktiv 7
 • Pehçevë 264, aktive 17
 • Makedonska Kamenica 234, aktive 14
 • Dojran 132, aktiv 5

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button