fbpx

RMV, 31 persona me KOVID-19 ndërruan jetë, ulje e rasteve aktive gjatë 24 orëve të fundit

Ministria e Shëndetësisë së Maqedonisë së Veriut njofton se në 24 orët e fundit janë bërë 1 169 testime, prej të cilëve 67 kanë rezultuar pozitiv bë KOVID-19, 31 persona kanë ndërruar jetë, ndërkaq 782 janë shëruar, njofton Portalb.mk.

Në Shkup ndërruan jetë nëntë pacientë (42, 64, 68, 68, 72, 73, 77, 77, 86) të infektuar me virusin korona, katër në Tetovë (66, 73, 75, 78), tre në Veles (64, 72, 73), dy në Manastir (43, 68), Ohër (45, 87), Strugë (54, 64), Berovë (43, 82) dhe një në Kumanovë (59v), Prilep (70v), Kavadarci (82v), Koçani (63v), Radovish (60v), Vinicë (67v) dhe Probishtip (71v).

Rastet aktive:

 • Shkup – 28,
 • Kumanovë – 8,
 • Gostivar 4
 • Ohër – 4,
 • Prilep, 3
 • Tetovë, 3
 • Manastir, 3
 • Kavadarci 3
 • Shtip – 3,
 • Struga, 2
 • Kërçova 2
 • Resnja – 2,
 • Sveti Nikolla 1
 • Kratova – 1

Pacientët e shëruar:

 • Shkup – 267,
 • Strumica – 151,
 • Kavadarci – 54,
 • Prilep – 43,
 • Manastir – 40,
 • Kumanovë -29,
 • Vallandovë – 23,
 • Shtip – 22,
 • Negotinë – 15,
 • Veles 14
 • Ohër – 14,
 • Koçani – 13,
 • Kriva Pallanka – 12,
 • Vinica – 11,
 • Tetovë 9
 • Gjevgjeli – 9,
 • Sveti Nikolla 8
 • Delçevë – 8,
 • Gostivar – 7,
 • Kërçovë 5
 • Probishtip – 5,
 • Demir Kapija – 4,
 • Radovish, 3
 • Krusheva 3
 • Makedonska Kamenica – 3,
 • Bogdanci 2
 • Kratova – 2,
 • Struga, 1
 • Resneni, 1
 • Berova, 1
 • Makedonski Brod, 1
 • Pehçeva 1
 • Dojran – 1

Rastet aktive:

Shkup 67516, aktiv 6124
Kumanovë 8572, aktiv 968
Prilep 8191, aktiv 586
Tetovë 7125, aktiv 521
Manastir 6170, aktiv 829
Veles 5411, aktiv 457
Gostivar 5124, aktiv 327
Kavadarci 5121, aktiv 313
Ohri 4922, aktiv 444
Shtip 4903, aktiv 312
Strumica 4021, aktive 319
Struga 2946, aktive 155
Koçani 2728, aktiv 169
Kërçovë 2478, aktiv 246
Gjevgjeli 2178, aktiv 206
Negotina 2159, aktiv 169
Sveti Nikolla 1494, aktiv 101
Resnjë 1210, aktiv 187
Kriva Pallanka 1208, aktiv 48
Radovish 1091, aktiv 91
Berova 1015, aktive 31
Dellçeva 952, aktive 76
Dibër 931, aktiv 32
Vinica 825, aktive 117
Probishtip 773, aktiv 20
Vallandova 660, aktiv 30
Bogdanci 491, aktiv 55
Krushevë 481, aktiv 95
Demir Kapija 394, aktiv 20
Demir Hisar 388, aktiv 66
Makedonski Brod 355, aktiv 17
Kratova 354, aktiv 5
Pehçeva 262, aktive 15
Makedonska Kamenica 233, aktiv 13
Dojran 132, aktiv 5

Në Maqedoninë e Veriut deri më tani janë realizuar 723 409 testime, ashtu që numri i përgjithshëm i të diagnostikuarve ka arritur në 152.814, të shëruarve në 134.653, të vdekurve 4.992, ndërkaq momentalisht ka 13.169 raste aktive.

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button