fbpx

RMV, 25 persona me KOVID-19 ndërruan jetë, më i riu një 36-vjeçar nga Tetova

Ministria e Shëndetësisë së Maqedonisë së Veriut njofton se në 24 orët e fundit janë bërë 572 testime, prej të cilëve 62 kanë rezultuar pozitiv bë KOVID-19, 25 persona kanë ndërruar jetë, ndërkaq 398 janë shëruar. Numri i përgjithshëm i të diagnostikuarve në RMV ka arritur në 152.747, të shëruarve në 133.871, të vdekurve 4.961, ndërkaq momentalisht ka 13.915 raste aktive, njofton Portalb.mk.

Personat që kanë ndërruar jetë në 24 orët e fundit

 • 10 persona nga Shkupi (69, 71, 71, 71, 72, 76, 83, 86 dhe 86-vjeç)
 • 2 nga Tetova (36 dhe 74-vjeç)
 • 2 nga Strumica 56 dhe 69-vjeç)
 • 1 nga Kumanova (75-vjeç)
 • 1 nga Prilepi (79-vjeç)
 • 1 nga Manastiri (72-vjeç)
 • 1 nga Velesi (78-vjeç)
 • 1 nga Shtipi (71-vjeç)
 • 1 nga Ohri (81-vjeç)
 • 1 nga Koçani 85-vjeç)
 • 1 nga Probishtipi (63-vjeç)
 • 1 nga Demir Hisari (70-vjeç)

Të infektuarit në 24 orët e fundit

 • Shkup 32
 • Prilep dhe Shtip nga 7
 • Kumanovë 5
 • Strumicë 4
 • Kavadar 3
 • Veles, Koçan, Kërçovë dhe Vinicë nga 1

Të shëruarit në 24 orët e fundit

 • Shkup 161
 • Kumanovë 48
 • Koçan 24
 • Veles 22
 • Shtip 16
 • Berovë 13
 • Gostivar 12
 • Strumicë dhe Gjevgjeli nga 10
 • Kërçovë 7
 • Tetovë 6
 • Sveti Nikole dhe Dibër nga 5
 • Resnjë Probishtip, Vallandovë dhe Bogdanci nga 3
 • Radovish 2
 • Prilep, Ohër dhe Pehçevë nga 1

Numri i përgjithshëm i të infektuarve nëpër qytete

 • Shkup 67489, aktiv 6373
 • Kumanovë 8564, aktiv 990
 • Prilep 8187, aktiv 626
 • Tetovë 7122, aktiv 531
 • Manastir 6166, aktiv 867
 • Veles 5411, aktiv 474
 • Gostivar 5120, aktiv 330
 • Kavadar 5118, aktiv 365
 • Shtip 4900, aktiv 331
 • Ohër 4917, aktiv 455
 • Strumicë 4021, aktiv 470
 • Strugë 2943, aktiv 155
 • Koçan 2728, aktiv 183
 • Kërçovë 2476, aktiv 249
 • Gjevgjeli 2177, aktiv 214
 • Negotinë 2159, aktiv 184
 • Sveti Nikole 1493, aktiv 108
 • Kriva Palanka 1208, aktive 60
 • Resnjë 1211, aktiv 189
 • Radovish 1090, aktiv 94
 • Berovë 1016, aktiv 35
 • Dellçevë 952, aktiv 84
 • Dibër 931, aktiv 32
 • Vinicë 825, aktiv 129
 • Probistip 774, aktiv 27
 • Vallandovë 660, aktiv 53
 • Bogdanci 491, aktiv 57
 • Krushevë 481, aktiv 98
 • Demir Kapi 394, aktiv 24
 • Demir Hisar 388, aktiv 66
 • Kratovë 353, aktiv 6
 • Makedonski Brod 355, aktiv 18
 • Pehçevo 262, aktive 16
 • Makedonska Kamenica 233, aktiv 16
 • Dojran 132, aktiv 6

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button