fbpx

Libri me poezi “Të të quaj dashuri, dhimbje apo jetë?!” tashmë në vitrinat e librit në Shkup dhe Tetovë

Mimoza Mustafai-Jonuzi, profesoreshë e gjuhës dhe letërsisë shqipe, botoi librin “Të të quaj dashuri, dhimbje apo jetë”, ku mund të gjenden poezi të ndryshme pa tituj.

Vlerësohet që libri trajton poezi lirike, ku shkrimtarja shpreh ndjenjat e saj shpirtërore për dashurin, jetën dhe vuajtjen nga një këndvështrim abstrakt. Libri mund të gjendet në Shkup dhe Tetovë.

Poezitë brenda librit janë pa titull, si një sfidë e mundësi e lexuesit që t’i titullojë gjatë leximit.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button