fbpx

RMV, 31 pacientë ndërruan jetë me Kovid-19, ulje e rasteve aktive gjatë 24 orëve të fundit

Në Maqedoninë e Veriut nga gjithsej 3 171 persona të testuar për Kovid-19 gjatë 24 orëve të fundit në vend, gjithsej 766 prej tyre kanë rezultuar pozitiv. 31 persona kanë ndërruar jetë si pasojë e virusit kurse 1 118 janë regjistruar si të shëruar, shkruan Portalb.mk.

Në Shkup ndërruan jetë tetë pacientë (70, 71, 76, 76, 78, 79, 80, 80v) me virusin korona, Manastir (58, 64, 79 dhe 84v), Kumanovë (48, 74 dhe 68v), Gjevgjeli (68 dhe 73v), Kavadari (69 dhe 80v), Koçani (71 dhe 73 v), Veles (76v), Strugë (74v), Gostivar (61v), Dibër (78v), Kërçovë (66v), Ohër (71v), Prilep (81v), Strumicë (59v), Tetovë (61v) dhe Shtip (66).

Rastet e reja:

 • Shkup – 252,
 • Manastir – 80,
 • Kumanovë – 64,
 • Prilep – 41,
 • Veles – 36,
 • Strumicë – 33,
 • Shtip – 28,
 • Tetovë – 27,
 • Gostivar, 26
 • Kavadarci 26
 • Ohër – 26,
 • Koçani – 23,
 • Kërçovë 13
 • Gjevgjeli – 13,
 • Struga – 12,
 • Sveti Nikole 10
 • Radovish – 10,
 • Kriva Pallanka 6
 • Vinica – 6,
 • Negotina – 5,
 • Vallandova, 4
 • Bogdanci, 4
 • Krusheva 4
 • Demir Hisar – 4,
 • Berovë – 3,
 • Resnjë, 2
 • Delçevë 2
 • Pehçevë – 2,
 • Dibër, 1
 • Kratova, 1
 • Makedonski Brod 1
 • Makedonska Kamenica – 1

Pacientët e shërruar:

 • Shkup – 519,
 • Manastir – 101,
 • Kumanovë – 87,
 • Prilep – 65,
 • Veles – 54,
 • Strumicë – 48,
 • Tetovë – 43,
 • Gjevgjeli – 30,
 • Kërçovë – 26,
 • Shtip – 24,
 • Koçan – 21,
 • Dibër – 15,
 • Gostivar – 14,
 • Sveti Nikolla 9
 • Vinica – 9,
 • Resnja 8
 • Radovishi – 8,
 • Berova – 7,
 • Dojran – 6,
 • Probistip, 4
 • Bogdanci, 4
 • Demir Hisar 4
 • Kratova – 4,
 • Makedonski Brod – 3,
 • Valandova – 2,
 • Ohër, 1
 • Demir Kapija 1
 • Pehçeva 1

Rastet aktive:

Shkup 65667, aktiv 8401
Kumanovë 8130, aktiv 1183
Prilep 7951, aktiv 910
Tetovë 6945, aktive 655
Manastir 5812, aktiv 1211
Veles 5242, aktiv 679
Gostivar 5020, aktiv 458
Kavadarci 5019, aktiv 512
Shtip 4770, aktiv 457
Ohri 4735, aktiv 870
Strumica 3816, aktive 533
Struga 2879, aktive 258
Koçani 2605, aktiv 294
Kërçovë 2362, aktiv 284
Gjevgjeli 2131, aktiv 320
Negotina 2118, aktiv 245
Sveti Nikolla 1443, aktiv 148
Kriva Pallanka 1184, aktiv 90
Resnjë 1170, aktiv 212
Radovish 1049, aktiv 131
Berova 970, aktiv 61
Dellçeva 932, aktiv 98
Dibër 911, aktiv 54
Probishtip 753, aktiv 38
Vinica 748, aktive 106
Vallandova 637, aktiv 91
Bogdanci 473, aktiv 73
Krushevë 461, aktiv 103
Demir Kapija 392, aktiv 38
Demir Hisar 362, aktiv 57
Kratova 351, aktive 15
Makedonski Brod 348, aktiv 30
Pehçeva 252, aktive 17
Makedonska Kamenica 225, aktiv 12
Dojran 132, aktiv 14

Deri tani, gjithsej 695,267 teste të për virusin korona janë kryer në vend. Numri i përgjithshëm i personave të diagnostikuar me COVID -19 në vendin tonë që nga fillimi i pandemisë është 147,995, numri i pacientëve të shëruar është 124 828, numri i atyre që humbën jetën është 4,509 dhe numri i rasteve aktive është 18,658.

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button