fbpx

RMV, 35 pacientë ndërruan jetë me Kovid-19, më pak testime e më pak raste të reja

Në Maqedoninë e Veriut nga gjithsej 841 persona të testuar për Kovid-19 gjatë 24 orëve të fundit në vend, gjithsej 135 prej tyre kanë rezultuar pozitiv. 35 persona kanë ndërruar jetë si pasojë e virusit kurse 900 janë regjistruar si të shëruar, shkruan Portalb.mk.

Në Shkup ndërruan jetë 14 pacientë (46, 46, 54, 56, 69, 70, 77, 79, 79, 81, 87, 87, 87, 89) të infektuar me virusin korona, Manastir (72, 74 dhe 84v), Kumanovë (62, 64 dhe 68), Prilep (61 dhe 62v), Strumicë (70 dhe 76), Shtip (58, 72v), Vinicë (68 dhe 70), Veles (67v), Ohër (83v), Strugë (75v), Gostivar (71v), Koçani (77v), Kërçovë (70v) dhe Negotinë (69v).

Rastet e reja:

 • Shkup – 81,
 • Tetovë – 15,
 • Kumanovë – 13,
 • Prilep – 8,
 • Kavadarci – 7,
 • Makedonski Brod – 3,
 • Shtip – 2,
 • Manastir, 1
 • Koçan, 1
 • Kërçovë, 1
 • Gjevgjeli, 1
 • Negotinë 1
 • Berovë – 1

Pacientët e shëruar:

 • Shkup – 363,
 • Manastir – 62,
 • Kumanovë – 54,
 • Prilep – 51,
 • Veles – 46,
 • Ohër – 44,
 • Kavadarci – 40,
 • Strugë – 32,
 • Koçan 23
 • Gostivar – 23,
 • Strumica – 22,
 • Tetovë – 16,
 • Shtip – 14 ,
 • Kërçovë 12
 • Gjevgjeli – 12,
 • Probishtip – 11,
 • Berovë – 9,
 • Negotinë, 7
 • Sveti Nikolla 7
 • Kriva Pallanka – 7,
 • Resnjë, Radovish 6
 • Bogdanci – 6,
 • Delçevë – 5,
 • Makedonski Brod, 4
 • Vinica, 4
 • Kratova 4
 • Makedonska Kamenica – 4,
 • Vallandova – 3,
 • Pehçeva – 2
 • Krusheva – 1

Rastet aktive:

Shkup 65415, aktiv 8676
Kumanovë 8066, aktiv 1209
Prilep 7910, aktiv 935
Tetovë 6918, aktiv 672
Manastir 5732, aktiv 1236
Veles 5206, aktiv 698
Gostivar 4994, aktiv 447
Kavadarci 4993, aktiv 488
Shtip 4742, aktiv 454
Ohri 4709, aktiv 846
Strumica 3783, aktiv 549
Struga 2867, aktiv 247
Koçani 2582, aktiv 294
Kërçovë 2349, aktiv 298
Gjevgjeli 2118, aktiv 339
Negotina 2113, aktiv 240
Sveti Nikolla 1433, aktiv 147
Kriva Pallanka 1178, aktiv 84
Resnjë 1168, aktiv 218
Radovish 1039, aktiv 129
Berova 967, aktiv 65
Dellçeva 930, aktiv 96
Dibër 910, aktiv 69
Probishtip 753, aktiv 42
Vinica 742, aktiv 109
Vallandova 633, aktiv 89
Bogdanci 469, aktiv 73
Krusheva 457, aktiv 99
Demir Kapija 392, aktiv 39
Demir Hisar 358, aktiv 57
Kratovo 350, aktive 18
Makedonski Brod 347, aktiv 32
Pehçeva 250, aktive 16
Makedonska Kamenica 224, aktive 11
Dojran 132, aktiv 20

Deri tani, gjithsej 692,096 teste të për virusin korona janë kryer në vend. Numri i përgjithshëm i personave të diagnostikuar me COVID -19 në vendin tonë që nga fillimi i pandemisë është 147,229, numri i pacientëve të shëruar është 123 740, numri i atyre që humbën jetën është 4,478 dhe numri i rasteve aktive është 19,041.

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button