fbpx

RMV, nga mesnata do të shtrenjtohen çmimet e derivateve të naftës

Komisioni Rregullator për Energjetikë në RMV vendosi sot të shtrenjtojë çmimet e derivateve të naftës.

Sipas vendimit të KRrE, për gjysmë denarë do të shtrenjtohen benzina EUROSUPER BS-95 dhe EURODIZEL.

Në përputhje me vendimin e ri, një litër EUROSUPER BS-95 do të kushtojë 67,50 denarë, ndërsa një litër EURODIZEL do të kushtojë 58,50 denarë.

Çmimi i EUROSUPER BS-98 nuk ndryshon dhe mbetet njësoj, 69,00 denarë.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button