fbpx

Ky është numri i të hospitalizuarve nga virusi korona sipas qyteteve në RMV

Në repartet infektive në kryeqytet dhe qytetet tjera në vend gjithsej trajtohen 1.688 pacient pozitiv dhe të dyshuar për Kovid-19, ka rreth 330 krevat spitalor të lirë, kështu kumtuan sot nga Ministria e Shëndetësisë, sipas të dhënave për 24 orët e fundit, shkruan Portalb.mk.

Të hospitalizuarit sipas qyteteve:

 • Manastir – 148 pacientë
 • Shtip – 89 pacientë
 • Tetovë – 40 pacientë
 • Veles – 86 pacientë
 • Kumanovë – 99 pacientë
 • Ohër – 100 pacientë
 • Prilep – 114 pacientë
 • Gostivar – 44 pacientë
 • Strugë – 20 pacientë
 • Strumnicë – 95 pacientë
 • Koçani – 36 pacientë
 • Kërçovë – 35 pacientë
 • Kavadar – 56 pacientë
 • Gjevgjeli – 24 pacientë

Duhet theksuar se këto numra ndryshojnë vazhdimisht, disa krevat spitalor lirohen ndërsa të tjerë pacientë vijnë, këto të dhëna janë për 24 orët e fundit.

Ndryshe, gjatë 24 orëve të fundit në qendrat Kovid-19 në Shkup janë pranuar 42 pacientë, ndërsa gjithsej 702 mjekohen në repartet infektive. Në repartin intern dhe kirurgjik janë pranuar 11. Në Spitalin Klinik “8 Shtatori” janë pranuar 10 pacientë, ndërsa 7 në Klinikën Infektive. Në Kozle janë pranuar 2 pacientë të rinj, 6 në Klinikën për Fëmijë, ndërsa në Institutin për mjekësi fizike ka 6 të infektuar të rinj.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button