fbpx

RMV, një 35 vjeçar në mesin e 35 pacientëve që ndërruan jetë me Kovid-19, ulje e rasteve aktive në 24 orët e fundit

Në Maqedoninë e Veriut nga 3 284 të testuar gjatë 24 orëve të fundit janë raportuar edhe 890 raste të reja me virusin korona, 1 024 persona kanë fituar betejën me virusin kurse jetën e kanë humbur gjithsej 35 persona, shkruan Portalb.mk.

Në Shkup ndërruan jetë shtatë pacientë (35, 39, 61, 69, 73, 80, 84v) të infektuar me Kovid-19, gjashtë në Kumanovë (65, 70, 73, 74, 76 dhe 87v), Prilep (71, 72 dhe 77v) , Manastir (64, 65 dhe 74v), Kavadar (75 dhe 76v), Veles (53 dhe 79v), Shtip (67, 69v), Strumicë (54 dhe 84v), Kriva Pallankë (71 dhe 72v), Strugë (62 dhe 72v), Gostivar (77v), Koçan (34v), Kërçovë (57v) dhe Ohër (77v).

Rastet aktive:

 • Shkup – 349,
 • Manastir – 68,
 • Kumanovë – 59,
 • Prilep – 52,
 • Tetovë – 36,
 • Strumicë – 35,
 • Veles – 32,
 • Ohër – 29,
 • Kavadarci – 27,
 • Shtip – 25,
 • Koçan – 24,
 • Kërçovë – 20,
 • Gostivar – 19,
 • Vinica – 15,
 • Gjevgjeli – 14,
 • Negotina 11
 • Vallandova – 11
 • Struga, 9
 • Sveti Nikolla 9
 • Radovish – 9,
 • Probishtipi – 7,
 • Kriva Pallanka – 6,
 • Resnja 4
 • Berova – 4,
 • Dellçeva 3
 • Demir Hisar – 3,
 • Bogdanci, 2
 • Demir Kapija 2
 • Kratova – 2,
 • Krusheva, 1
 • Makedonski Brod, 1
 • Pehçevë 1
 • Dojran – 1

Pacientët e shëruar:

 • Shkup – 464,
 • Manastir – 74,
 • Kumanovë – 65,
 • Prilep – 60,
 • Kavadarci – 51,
 • Veles – 40,
 • Gostivar – 27,
 • Shtip – 26,
 • Tetovë – 25,
 • Strumicë 21
 • Gjevgjeli – 21,
 • Berovë – 16,
 • Koçan – 15,
 • Kërçovë, 13
 • Negotinë 13
 • Vallandovë – 13,
 • Radovish – 12,
 • Resnjë – 9,
 • Sveti Nikolla – 8,
 • Kriva Pallanka – 7,
 • Vinica 6
 • Bogdanci – 6,
 • Makedonski Brod 5
 • Dibër – 5,
 • Probishtip, 4
 • Demir Kapija, 4
 • Krushevë 4
 • Dellçeva – 4,
 • Pehçeva – 3,
 • Kratova – 2,
 • Dojran – 1

Rastet aktive:

Shkup 64493, aktiv 9039
Kumanovë 7877, aktiv 1245
Prilep 7782, aktiv 1015
Tetovë 6821, aktiv 685
Manastir 5577, aktiv 1282
Veles 5128, aktiv 765
Gostivar 4941, aktiv 498
Kavadarci 4931, aktiv 558
Shtip 4662, aktiv 455
Ohri 4640, aktiv 830
Strumica 3721, aktiv 548
Struga 2843, aktive 259
Koçani 2554, aktiv 325
Kërçovë 2302, aktiv 318
Negotinë 2093, aktiv 260
Gjevgjeli 2080, aktiv 355
Sveti Nikolla 1403, aktiv 144
Kriva Pallanka 1161, aktiv 89
Resnjë 1159, aktiv 233
Radovish 1032, aktiv 143
Berova 957, aktiv 92
Dellçeva 913, aktiv 86
Dibër 894, aktiv 54
Probishtip 750, aktiv 67
Vinica 721, aktiv 114
Vallandova 623, aktiv 101
Bogdanci 455, aktiv 67
Krusheva 453, aktiv 99
Demir Kapija 392, aktiv 47
Demir Hisar 356, aktiv 56
Kratova 348, aktiv 23
Makedonski Brod 342, aktiv 36
Pehçeva 246, aktive 17
Makedonska Kamenica 220, aktiv 11
Dojran 131, aktiv 21

Ndryshe, deri tani në vend janë testuar gjithsej 681.272 persona për Kovid-19 ndërsa numri i atyre që kanë rezultuar pozitiv nga fillimi i pandemisë është 145.001 prej të cilëve 120.707 janë shëruar, 4.357 kanë ndërruar jetë ndërsa aktualisht ka 19.937 raste aktive.

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button