fbpx

RMV, 33 pacientë ndërruan jetë me Kovid-19, më pak se një mijë raste të reja në 24 orët e fundit

Nga 3 610 të testuar në Maqedoninë e Veriut gjatë 24 orëve të fundit janë raportuar edhe 949 raste të reja me virusin korona, 737 persona kanë fituar betejën me virusin kurse jetën e kanë humbur gjithsej 33 persona, shkruan Portalb.mk.

Në Shkup ndërruan jetë 11 pacientë (54, 67, 68, 70, 71, 72, 72, 75, 77, 86 dhe 87v) të infektuar me virusin korona, Manastir (49, 66 dhe 74v), Tetovë (40, 65 dhe 85v), Kumanovë (66 dhe 84v), Prilep (67 dhe 75v), Ohër (72 dhe 84v), Gjevgjeli (25 dhe 76v), Koçani (58v), Shtip (65v), Kavadari (58v), Strugë (65v), Radovish (74v), Dellçevë (79v), Negotinë (87) dhe Berovë (87).

Rastet e reja:

 • Shkup – 357,
 • Manastir – 85,
 • Kumanovë – 69,
 • Prilep – 43,
 • Veles – 39,
 • Ohër – 36,
 • Tetovë – 34,
 • Strumicë 29
 • Koçan – 29,
 • Gostivar – 28,
 • Shtip – 26,
 • Kavadarci – 25,
 • Kërçovë – 21,
 • Gjevgjeli – 14,
 • Sveti Nikollë – 13,
 • Strugë – 11,
 • Resnjë 10
 • Radovish – 10,
 • Dellçevë 9
 • Vinicë – 9,
 • Negotinë, 7
 • Berovë 7
 • Valandovë – 7,
 • Kriva Pallanka – 6,
 • Bogdanci – 5,
 • Dibër 4
 • Makedonski Brod – 4,
 • Demir Hisar 3
 • Makedonska Kamenica – 3,
 • Probishtipi 2
 • Pehçeva – 2,
 • Krusheva 1
 • Demir Kapija – 1

Pacientët e shëruar:

 • Shkup – 380,
 • Prilep – 42,
 • Veles – 39,
 • Kumanovë – 32,
 • Kavadarci – 26,
 • Manastir – 25,
 • Gjevgjeli – 23,
 • Gostivar – 21,
 • Tetovë – 20,
 • Shtip 16
 • Krushevë – 16,
 • Negotinë – 13,
 • Koçani 11
 • Strumica – 11,
 • Radovish 7
 • Dellçevë – 7,
 • Demir Kapija – 6,
 • Berovë, 5
 • Kërçovë 5
 • Makedonski Brod – 5,
 • Resnjë 4
 • Vinica – 4,
 • Bogdanci, 3
 • Probishtip 3
 • Pehçevë – 3,
 • Ohër, 2
 • Sveti Nikolla, 2
 • Kriva Pallanka 2
 • Dojran – 2,
 • Vallandova 1
 • Kratova – 1

Rastet aktive:

Shkup 64144, aktiv 9161
Kumanovë 7818, aktiv 1257
Prilep 7730, aktiv 1026
Tetovë 6785, aktiv 674
Manastir 5509, aktiv 1291
Veles 5096, aktiv 775
Gostivar 4922, aktiv 507
Kavadarci 4904, aktiv 584
Shtip 4637, aktiv 458
Ohri 4611, aktiv 802
Strumica 3686, aktive 536
Struga 2834, aktiv 252
Koçani 2530, aktiv 317
Kërçovë 2282, aktiv 312
Negotinë 2082, aktiv 262
Gjevgjeli 2066, aktiv 362
Sveti Nikolla 1394, aktiv 143
Kriva Pallanka 1155, aktiv 92
Resnjë 1155, aktiv 238
Radovish 1023, aktiv 146
Berova 953, aktiv 104
Dellçeva 910, aktiv 87
Dibër 894, aktiv 59
Probishtip 743, aktiv 64
Vinica 706, aktiv 105
Vallandova 612, aktiv 103
Krusheva 452, aktiv 102
Bogdanci 453, aktiv 71
Demir Kapija 390, aktiv 49
Demir Hisar 353, aktiv 53
Kratova 346, aktiv 23
Makedonski Brod 341, aktiv 40
Pehçeva 245, aktive 19
Makedonska Kamenica 220, aktiv 11
Dojran 130, aktiv 21

Ndryshe, deri tani në vend janë testuar gjithsej 677.988 persona për Kovid-19 ndërsa numri i atyre që kanë rezultuar pozitiv nga fillimi i pandemisë është 144.111 prej të cilëve 119.683 janë shëruar, 4.322 kanë ndërruar jetë ndërsa aktualisht ka 20.106 raste aktive.

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button