fbpx

Vetëm njerëzit e vegjël përpiqen të poshtërojnë dhe…

“Vetëm njerëzit e vegjël përpiqen të poshtërojnë dhe të ulin tjerët. Kush nënvlerëson, është vlerëpak”

Autor: Khalil Gibran.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button