fbpx

RMV, 32 persona me Kovid kanë ndërruar jetë në 24 orë, mbi një mijë raste të reja

Ministria e Shëndetësisë së Maqedonisë së Veriut informon se në 24 orët e fundit janë regjistruar 1,092 raste të reja me KOVID-19 nga 5,569 të testuar, 2003 pacientë janë shëruar, ndërkaq 32 të tjerë kanë ndërruar jetë, njofton Portalb.mk.

Të vdekurit në 24 orët e fundit

Janë regjistruar 32 të vdekur na mosha 46-91 vjeçare: 10 nga Shkupi, nga 2 pacientë të vdekur nga Kumanova, Prilepi , Tetova,  Gostivari,  Kavadari,  Gjevgjelia dhe  Vinica , ndërsa nga 1 pacient të vdekur nga Manastiri, Berova, Velesi, Kriva Pallanka, Negotina, Ohri, Sveti Nikolla dhe Shtipi.

Të infektuarit në 24 orët e fundit

 • Shkup 452
 • Manastir  85
 • Kumanovë  80
 • Prilep  49
 • Kavadar 45
 • Veles  41
 • Strumicë 36
 • Ohër  33
 • Tetovë  30
 • Shtip  27
 • Kërçovë  22
 • Gostivar dhe Koçan nga  21
 • Gjevgjeli 18
 • Strugë  15
 • Resnjë  13
 • Radovish  11
 • Dellçevë  10
 • Dibër dhe Berovë nga 8
 • Sveti Nikolla, Kriva Pallanka dhe Probishtip nga 7
 • Dojran  6
 • Negotinë, Vinicë, Bogdancë dhe Demir Hisar nga 5
 • Vallandovë, Makedonski Brod dhe Makedonska Kamenica nga 4
 • Demir Kapij  3
 • Krushevë dhe Pehçevë nga 2
 • Kratovë 1

Të shëruarit në 24 orët e fundit

 • Shkup – 1145
 • Kavadar  147
 • Ohër  101
 • Negotinë  81,
 • Strugë  71
 • Kumanovë  57
 • Prilep  53
 • Manastir dhe Veles nga  43,
 • Tetovë  34
 • Shtip  32
 • Gostivar  27
 • Strumicë  26
 • Gjevgjeli  23
 • Dellçevë  17
 • Kriva Pallankë  15
 • Kërçovë  14
 • Koçan 10
 • Berovë dhe Demir Kapij nga 9
 • Resnjë  7
 • Sveti Nikolla dhe Radovish nga 6
 • Probishtip, Vallandovë, Bogdanc dhe Makedonski Brod nga  5
 • Vinicë dhe Krushevë nga 3
 • Dojran  1

Numri i përgjithshëm i të infektuarve

 • Shkup 62909, aktiv 10139
 • Kumanovë 7599, aktiv 1257
 • Prilep 7583, aktiv 1061
 • Tetovë 6680, aktive 695
 • Manastir 5289, aktiv 1326
 • Veles 4976, aktiv 847
 • Gostivar 4842, aktiv 526
 • Kavadar 4806, aktiv 624
 • Shtip 4553, aktiv 492
 • Ohër 4516, aktiv 831
 • Strumicë 3601, aktiv 522
 • Strugë 2803, aktiv 241
 • Koçan 2452, aktiv 305
 • Kërçovë 2226, aktiv 318
 • Negotinë 2051, aktiv 279
 • Gjevgjeli 2029, aktiv 419
 • Sveti Nikolla 1363, aktiv 141
 • Kriva Pallanka 1142, aktiv 99
 • Resnjë 1129, aktiv 242
 • Radovish 1000, aktiv 155
 • Berovë 939, aktiv 131
 • Dellçevë 894, aktiv 97
 • Dibër 888, aktiv 63
 • Probishtip 733, aktiv 79
 • Vinicë 684, aktiv 102
 • Vallandovë 589, aktiv 100
 • Krushevë 449, aktiv 122
 • Bogdanc 444, aktiv 76
 • Demir Kapija 385, aktiv 60
 • Demir Hisar 347, aktiv 55
 • Kratovë 342, aktiv 28
 • Makedonski Brod 331, aktiv 49
 • Pehçevë 241, 25 aktive
 • Makedonska Kamenica 216, aktiv 14
 • Dojran 126, aktiv 22

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button