fbpx

Gjendet një trup i pajetë në lumin Vardar

Nga ujërat e lumit Vardar dje është nxjerrë trupi i pajetë i një burri të paidentifikuar, i moshës rreth 50 vjeçare, në lagjen “Qeramindinca”, konfirmojnë nga policia.

Ata thonë se sipas të gjitha gjasave bëhet fjalë për vetëvrasje duke pasur parasysh se disa dëshmitarë e kanë parë burrin disa qindra metra më lartë nga vendi ku është gjetur, se si është zhveshur dhe me vetëdëshirë ka hyrë në ujë. /Portalb

Lajme të ngjashme

Back to top button