fbpx

RMV, të rinjtë prej 15 deri 29 vjeç mund të aplikojnë në konkursin për artistë, poetë dhe muzikantë

Të rinjtë në Maqedoninë e Veriut mund të aplikojnë në konkursin për artistë, poet dhe muzikantë të rinj, transmeton Portalb.mk.

Konkursi për artistë të rinj dhe poetë të rinj do të jetë i hapur deri më 7 prill (e mërkurë), derisa konkursi për muzikantë të rinj deri më 9 prill (e premte).

Agjencia për rini dhe sport sqaroi që në konkurs mund të marrin pjesë të rinjtë prej 15 deri 29 vjeç.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button