fbpx

Pakënaqësia është burimi i…

Pakënaqësia është burimi i të gjitha të mirave, por edhe i të gjitha të këqijave, tek individët dhe tek kombet.

 

Berthold Auerbach, shkrimtar gjerman

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button