Politika është arti i…

Politika është arti i hollë që merr vota nga të varfrit dhe investime nga të pasurit me premtimin se do t’i mbrojë palët nga njëra-tjetra.

Arthur Bloch, shkrimtar amerikan

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button