fbpx

RMV, 24 persona me Kovid kanë ndërruar jetë në 24 orë, mbi një mijë raste të reja

Ministria e Shëndetësisë së Maqedonisë së Veriut informon se në 24 orët e fundit janë regjistruar 1,299 raste të reja me KOVID-19 nga 5,057 të testuar, 413 pacientë janë shëruar, ndërkaq 24 të tjerë kanë ndërruar jetë, njofton Portalb.mk.

Të vdekurit në 24 orët e fundit

Janë regjistruar 24 të vdekur nga mosha nga 35-82 vjeçare: 7 pacientë nga Shkupi, 5 nga Kavadarci, 4 nga Prilepi dhe Gjevgjelia, dhe një person nga Tetova, Velesi, Koçani, Kërçova, Resnja dhe Radovish.

Të infektuarit në 24 orët e fundit

 • Shkup  672
 • Prilep 70
 • Kumanovë  62
 • Manastir  47
 • Veles  44
 • Ohër 43
 • Kavadar  38
 • Negotinë  36
 • Gostivar  34
 • Tetovë 32
 • Strumicë  30
 • Koçan  21
 • Shtip 20
 • Kërçovë 18
 • Gjevgjeli  17
 • Sveti Nikollë  16
 • Radovish  13
 • Resnjë  12
 • Strugë 11
 • Vallandovë  9
 • Berovë  8
 • Kriva Pallanka dhe Bogdanci nga 7
 • Probishtip 6
 • Delçevë dhe Makedonski Brod nga 5
 • Vinicë dhe Krushevë nga 4
 • Demir Hisar dhe Dojran nga 3
 • Dibër dhe Kratovë nga 1

Të shëruarit në 24 orët e fundit

 • Kavadar 113
 • Shkup 67
 • Negotinë  62
 • Prilep  36
 • Kumanovë  21
 • Veles  18
 • Tetovë, Shtip, Manastir, Strumicë dhe Koçan nga 11
 • Gostivar dhe Gjevgjeli nga 9
 • Demir Kapija  5
 • Sveti Nikolla dhe Delçevë – nga 3 secili
 • Resnjë, Vallandovë, Bogdanc dhe Kratovë nga 2
 • Radovish, Probishtip, Vinicë dhe Demir Hisar nga 1

Numri i përgjithshëm i të infektuarve

 • Shkup 52851, aktiv 7736
 • Prilep 6457, aktiv 953
 • Kumanovë 6214, aktiv 538
 • Tetovë 5971, aktiv 445
 • Gostivar 4223, aktiv 376
 • Kavadar 4071, aktiv 626
 • Shtip 3956, aktiv 271
 • Veles 3980, aktiv 452
 • Manastir 3934, aktiv 452
 • Ohër 3762, aktiv 553
 • Strumicë 3021, aktive 256
 • Strugë 2559, aktive 162
 • Koçan 2083, aktiv 209
 • Kërçovë 1876, aktiv 90
 • Negotinë 1750, aktiv 432
 • Gjevgjeli 1592, aktiv 333
 • Sveti Nikolla 1182, aktiv 62
 • Kriva Pallanka 1010, aktiv 140
 • Resnjë 927, aktiv 122
 • Dibër 814, aktiv 20
 • Radovish 829, aktiv 80
 • Delçevë 794, aktiv 66
 • Berovë 749, aktiv 85
 • Probishtip 628, aktiv 70
 • Vinicë 556, aktiv 32
 • Vallandovë 461, aktiv 85
 • Krushevë 403, aktive 128
 • Bogdanc 367, aktiv 72
 • Kratovë 307, aktiv 23
 • Demir Hisar 312, aktiv 45
 • Demir Kapija 321, aktiv 78
 • Makedonski Brod 270, aktiv 18
 • Pehçevë 205, aktive 15
 • Makedonska Kamenica 195, aktiv 3
 • Dojran 106, aktiv 10

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button