fbpx

RMV, 15 persona me kovid kanë ndërruar jetë në 24 orë, mbi një mijë raste të reja

Ministria e Shëndetësisë së Maqedonisë së Veriut informon se në 24 orët e fundit janë regjistruar 1.216 raste të reja me KOVID-19 nga 3.761 të testuar, 111 pacientë janë shëruar, ndërkaq 15 të tjerë kanë ndërruar jetë, njofton Portalb.mk.

Numri i përgjithshëm i të testuarve 578.923, ashtu që numri i të infektuarve që nga fillimi i pandemisë ka arritur në 116.438, të shëruarve në 99.126, të vdekurve në 3.403, ndërkaq numri i rasteve aktive është 13.909.

Të vdekurit në 24 orët e fundit

Janë regjistruar 15 të vdekur nga mosha nga 53–94 vjeçare: 6 pacientë nga Shkupi, dy persona nga Prilepi, Tetova dhe Koçani, 1 person nga Kumanova, Manastiri dhe Krusheva.

Të infektuarit në 24 orët e fundit

 • Shkup – 624
 • Prilep – 80
 • Manastir – 50
 • Veles – 46
 • Kumanovë – 43
 • Tetovë – 40
 • Kavadar – 36
 • Koçan – 32
 • Ohër – 30
 • Negotinë – 23
 • Strumicë – 22
 • Shtip – 21
 • Gjevgjeli – 20
 • Vallandovë – 16
 • Gostivar – 14,
 • Berovë – 14
 • Demir Kapi – 13
 • Resnjë – 12,
 • Probishtip – 9,
 • Krushevë – 9
 • Sveti Nikollë – 8,
 • Strugë – 7
 • Radovish – 7
 • Dellçevë – 7
 • Vinicë – 5
 • Kërçovë – 4
 • Kriva Pallankë – 4
 • Bogdanci – 4
 • Pehçevë – 4
 • Kratovë – 3
 • Demir Hisar – 3
 • Dibër – 2
 • Makedonski Brod – 2
 • Makedonska Kamenicë – 1
 • Dojran – 1

Të shëruarit në 24 orët e fundit

 • Kavadar – 55
 • Negotinë – 39
 • Shkup – 8
 • Demir Kapi – 5
 • Koçan – 2
 • Tetovë – 1
 • Vinicë – 1

Numri i përgjithshëm i të infektuarve

 • Shkup 51714,  raste aktive 6943
 • Prilep 6334,  raste aktive 944
 • Kumanovë 6101,  raste aktive 479
 • Tetovë 5903,  raste aktive 433
 • Gostivar 4151,  raste aktive 347
 • Shtip 3906,  raste aktive 249
 • Kavadar 3990,  raste aktive 665
 • Veles 3888,  raste aktive 411
 • Manastir 3852,  raste aktive 413
 • Ohër 3685,  raste aktive 518
 • Strumicë 2984,  raste aktive 254
 • Strugë 2545,  raste aktive 176
 • Koçani 2046,  raste aktive 198
 • Kërçovë 1849,  raste aktive 68
 • Negotinë 1677,  raste aktive 421
 • Gjevgjelia 1552,  raste aktive 320
 • Sveti Nikolla 1164,  raste aktive 51
 • Kriva Palanka 993,  raste aktive 140
 • Resnjë 911,  raste aktive 112
 • Dibër 809,  raste aktive 15
 • Radovish 809,  raste aktive 65
 • Delçevë 787,  raste aktive 65
 • Berovë 735,  raste aktive 84
 • Probishtip 618,  raste aktive 65
 • Vinicë 548,  raste aktive 26
 • Valandovë 444,  raste aktive 72
 • Krushevë 396,  raste aktive 127
 • Bogdanci 354,  raste aktive 67
 • Kratovë 306,  raste aktive 25
 • Demir Hisar 306,  raste aktive 41
 • Demir Kapija 315,  raste aktive 77
 • Makedonski Brod 263,  raste aktive 11
 • Pehçevë 205,  raste aktive 17
 • Makedonska Kamenica 195,  raste aktive 3
 • Dojran 103,  raste aktive 7

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button