fbpx

RMV, 21 persona me KOVID19 kanë ndërruar jetë në 24 orët e fundit, mbi 280 raste të reja

Ministria e Shëndetësisë së Maqedonisë së Veriut informon se në 24 orët e fundit janë regjistruar 284 raste të reja me KOVID19 nga 1.258 teste, janë shëruar 449 pacientë, ndërkaq 21 persona kanë ndërruar jetë. Numri i përgjithshëm i të infektuarve ka arritur në 112.930, 98.133 janë shëruar, 3.340 kanë vdekur, ndërkaq numri i rasteve aktive është 11.457, njofton Portalb.mk.

Të vdekurit në 24 orët e fundit

“Gjithsej janë raportuar 21 persona të vdekur, të moshës 52-93 vjeç: 8 pacientë nga Shkupi, nga 2 persona nga Prilepi dhe Ohri nga një person nga Kumanova, Tetova, Shtipi, Strumica, Struga, Koçani, Negotina, Gjevgjeli dhe Probishtipi”, informojnë nga Ministria e Shëndetësisë.

Të infektuarit në 24 orët e fundit

 • Shkup 152
 • Kavadar 29
 • Prilep 21
 • Koçan 17
 • Shtip 10
 • Negotinë 7
 • Kumanovë dhe Oëhr nga 6
 • Tetovë dhe Gjevgjeli nga 5
 • Demir Kapi 4
 • Gostivar dhe Strumicë nga 3
 • Veles, Strugë, Sveti Nikole dhe Berovë nga 2
 • Kërçovë, Kriva Pallankë, Dibër, Dellçevë, Probishtip, Vinicë, Vallandovë dhe Kratovë nga 1

Të shëruarit në 24 orët e fundit

 • Shkup 192
 • Prilep 38
 • Kavadar 36
 • Kumanovë 20
 • Shtip 17
 • Strumicë 16
 • Veles dhe Bogdanci nga 15
 •  Gjevgjeli, Gostivar dhe Manastir nga 14
 • Kriva Pallankë 13
 • Negotinë dhe Tetovë nga 11
 • Koçan 6
 • Sveti Nikole 4
 • Kratovë 3
 • Dellçevë dhe Krushevë nga 2
 • Kërçovë, Probishtip, Vinicë, Vallandovë, Resnjë dhe Dojran nga 1

Numri i përgjithshëm i rasteve

 • Shkup 49925, aktiv 5646
 • Prilep 6122, aktiv 804
 • Kumanovë 5989, aktiv 395
 • Tetovë 5795, aktiv 364
 • Gostivar 4073, aktiv 290
 • Kavadar 3872, aktiv 607
 • Shtip 3829, aktiv 179
 • Veles 3757, aktiv 313
 • Manastir 3710, aktiv 292
 • Ohër 3583, aktiv 469
 • Strumicë 2921, aktive 211
 • Strugë 2520, aktive 175
 • Koçan 1971, aktiv 140
 • Kërçovë 1827, aktiv 53
 • Negotinë 1597, aktiv 384
 • Gjevgjeli 1492, aktiv 300
 • Sveti Nikole 1149, aktiv 40
 • Kriva Palanka 962, aktive 119
 • Resnjë 887, aktiv 92
 • Dibër 805, aktive 18
 • Radovish 780, aktiv 39
 • Dellçevë 764, aktiv 46
 • Berovë 707, aktiv 62
 • Probishtip 589 43
 • Vinicë 539, aktiv 22
 • Vallandovë 409, aktiv 38
 • Krushevë 373, aktive 109
 • Bogdanci 345, aktiv 66
 • Kratovë 301, aktiv 24
 • Demir Hisar 300, aktiv 40
 • Demir Kapija 286, aktiv 53
 • Makedonski Brod 260, aktiv 8
 • Pehçevë 196, aktive 9
 • Makedonska Kamenica 194, aktiv 2
 • Dojran 101, aktiv 5
Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button