fbpx

Me shumë vetëbesim shkoni në drejtim të ëndrrave tuaja….

“Me shumë vetëbesim shkoni në drejtim të ëndrrave tuaja. Jetojeni jetën që e keni imagjinuar”.

Henry David Thoreau, eseist, poet dhe filozof amerikan

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button